Kansen creëren op je werk?

Werken bij

Een vacature bij VANESSEN ICT ontstaat zelden door verloop. En daar zijn we best trots op.

Wat trouwens ook geldt voor onze gezonde groei, waardoor we van tijd tot tijd nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Werken bij VANESSEN ICT betekent met veel plezier met klanten en collega’s nadenken over oplossingen van morgen.

Als strategisch ICT-partner maken wij ICT niet moeilijker dan het is, maar beter. ICT laten wij voor onze klanten werken. Dat betekent dat zij zich zorgeloos kunnen richten op hun business. Een zorg minder, een kans meer!

Spreekt onze ondernemende werkwijze je aan? Hebben we een vacature die aansluit bij jouw ervaring en ambitie? Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet.

Onze vacatures

Functieomschrijving

Het verlenen van telefonische eerstelijns ondersteuning aan eindgebruikers. Dat doe je voor uiteenlopende klanten in allerlei branches. Je hebt zo je technische kwaliteiten. Maar je communiceert ook goed en graag met klanten. Er zijn momenten waarop een goed gesprek belangrijker is dan een update. Je hebt de ambitie om door te groeien naar een tweedelijns medewerker.

Gevraagd wordt

Jij bent een systeembeheerder. Iemand met MBO+-niveau en kennis van Microsoft oplossingen. Heb jij ook een hekel aan routinewerk en programmeer je graag? Dan voel je je vast snel thuis bij ons.
Als systeembeheerder heb je genoeg bagage om zelfstandig te werken. Je kunt altijd sparren met collega’s of met jouw kennis anderen helpen. We geven je graag de ruimte om op onze kosten relevante trainingen te volgen.

Geboden wordt

Je komt werken in een organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat we als team nauw betrokken zijn wat er in en rondom ons bedrijf gebeurt en helpen elkaar waar nodig.

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 25 jaar ervaring op ICT-gebied weten wij wat onze klanten beweegt: hun business. Het is onze missie om hen daarbij te ondersteunen. Dat doen we fluitend: met kennis van zaken, maar vooral ook met veel plezier. Omdat we elke dag opnieuw zien en ervaren hoe we het ondernemers mogelijk maken om te ondernemen. Door ICT niet moeilijker te maken dan het is. Door gewoon te doen waar we goed in zijn, of het nu gaat om systeembeheer, telefonie, de Cloud of veiligheid. Met ons team staan we dagelijks voor onze klanten klaar, van adhoc advies tot non-stop ICT-beheer.

Bel Eduard

Wil je meer weten over deze functie, bel dan Eduard van Dijk op 0342 461695.

Stuur je CV

Herken jij je in de bovenstaande vacature, stuur dan je CV met contactgegevens naar vacature@vanessenict.nl, wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

 

 

Solliciteer

Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op