FLUITEND NAAR JE WERK?

Werken bij

Een vacature bij VANESSEN ICT ontstaat zelden door verloop. En daar zijn we best trots op.

Wat trouwens ook geldt voor onze gezonde groei, waardoor we van tijd tot tijd nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Werken bij VANESSEN ICT betekent met veel plezier met klanten en collega’s nadenken over oplossingen van morgen.

Als strategisch ICT-partner maken wij ICT niet moeilijker dan het is, maar beter. ICT laten wij voor onze klanten werken. Dat betekent dat zij zich zorgeloos kunnen richten op hun business. Een zorg minder, een kans meer!

Spreekt onze ondernemende werkwijze je aan? Hebben we een vacature die aansluit bij jouw ervaring en ambitie? Dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet.

Onze vacatures

Die begrijpt dat een goed gesprek soms belangrijker is dan een update

Monitoring en beheer van netwerken. Dat worden jouw speerpunten. Je beheert netwerken proactief, en natuurlijk los je ook storingen op. Dat doe je voor uiteenlopende klanten in allerlei branches. Je hebt zo je technische kwaliteiten. Maar je communiceert ook goed en graag met klanten. Er zijn momenten waarop een goed gesprek belangrijker is dan een update.

Jij bent een systeembeheerder. Iemand met HBO-niveau en kennis van Microsoft oplossingen. Weet je ook het nodige van Cisco, Citrix en/of VMWare, dan heb je een streepje voor. Heb jij ook een hekel aan routinewerk en programmeer je graag? Dan voel je je vast snel thuis bij ons.
Als systeembeheerder heb je genoeg bagage om zelfstandig te werken. Je kunt altijd sparren met collega’s of met jouw kennis anderen helpen. We geven je graag de ruimte om op onze kosten relevante trainingen te volgen.

Bel Eduard

Wil je meer weten over deze functie, bel dan Eduard van Dijk op 0342 461695.

Stuur je CV

Weet je genoeg? Reageer dan via de site van onze partner voor werving & selectie op: https://faamwerkt.nl/vacatures/systeembeheerder-vanessenict

 

 

Solliciteer

Werken bij VANESSEN ICT betekent dat je deel gaat uitmaken van een hecht team. Met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare specialist, die over technologiegebieden heen kan werken en denken. Zo ben je in staat de business vraag van klanten te vertalen naar ICT-oplossingen en verantwoordelijk voor de volledige implementatie. Daarnaast documenteer je op structurele en heldere wijze, zodat de Service Organisatie goed in staat is onze klanten te ondersteunen in geval van incidenten. Je bent een senior die in staat is kennis met collega’s te delen en samen op te trekken in projecten. Je hebt HBO werk en denk niveau.

Jij kent:

 • Netwerk infrastructuren LAN, WAN, TCP/IP, Wireless Networks, Netwerk Management, Firewalls, Security
 • Windows Server, Active Directory, Exchange, Terminal Server
 • Virtualisatie kennis met installatie/configuratie Hyper-v/VMware
 • Office 365/Sharepoint en Azure
 • Cisco CCNA gecertificeerd
 • MCSA/MCSE gecertificeerd voor Windows Server 2012 of 2016
 • Storage technologie (SAN)
 • ITIL

Je bent:

 • Representatief, accuraat en leergierig
 • Sterk analytisch
 • In staat zelfstandig projecten uit te voeren
 • Enthousiast en communicatief vaardig

Wij bieden:

Je komt werken in een organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat we als team nauw betrokken zijn wat er in en rondom ons bedrijf gebeurt en helpen elkaar waar nodig. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris en een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Bel Eduard

Wil je meer weten over deze functie, bel dan Eduard van Dijk op 0342 461695.

Stuur je CV

Herken jij je in de bovenstaande vacature, stuur dan je CV met contactgegevens naar vacature@vanessenict.nl, wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Solliciteer

Over werken bij VANESSEN ICT

Deel uitmaken van een team, met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Wil jij ook fluitend naar je werk gaan?

Alle medewerkers