FLUITEND NAAR JE WERK?

Werken bij

Een vacature bij VANESSEN ICT ontstaat zelden door verloop. En daar zijn we best trots op. Wat trouwens ook geldt voor onze gezonde groei, waardoor we van tijd tot tijd nieuwe collega’s mogen aannemen. Werken bij VANESSEN ICT betekent dat je deel gaat uitmaken van een hecht team. Met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Spreken onze werkwijze en ondernemende klanten je aan? Hebben we een vacature die aansluit bij jouw ervaring en ambitie? Dan zien we jouw sollicitatie fluitend tegemoet.

Onze vacatures

Die begrijpt dat een goed gesprek soms belangrijker is dan een update

Monitoring en beheer van netwerken. Dat worden jouw speerpunten. Je beheert netwerken proactief, en natuurlijk los je ook storingen op. Dat doe je voor uiteenlopende klanten in allerlei branches. Je hebt zo je technische kwaliteiten. Maar je communiceert ook goed en graag met klanten. Er zijn momenten waarop een goed gesprek belangrijker is dan een update.

Jij bent een systeembeheerder. Iemand met HBO-niveau en kennis van Microsoft oplossingen. Weet je ook het nodige van Cisco, Citrix en/of VMWare, dan heb je een streepje voor. Heb jij ook een hekel aan routinewerk en programmeer je graag? Dan voel je je vast snel thuis bij ons.
Als systeembeheerder heb je genoeg bagage om zelfstandig te werken. Je kunt altijd sparren met collega’s of met jouw kennis anderen helpen. We geven je graag de ruimte om op onze kosten relevante trainingen te volgen.

Bel Eduard

Als je meer wilt weten over deze functie, kan je Eduard van Dijk (manager servicedienst) bellen op 0342 461695.

Stuur je CV

Weet je genoeg? Reageer dan via de site van onze partner voor werving & selectie op: https://faamwerkt.nl/vacatures/systeembeheerder-vanessenict

 

 

Solliciteer

Over werken bij VANESSEN ICT

Deel uitmaken van een team, met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Wil jij ook fluitend naar je werk gaan?

Alle medewerkers