STEHOUWER – STHMACHINES

STEHOUWER | STHMACHINES is dealer van voornamelijk landbouwmachines, het belangrijkste merk dat ze voeren is John Deere. De sterk verouderde server en netwerkomgeving zorgden voor veel storingen en waren aan vernieuwing toe.

‘VANESSEN ICT heeft zijn zaken goed op orde’

Hayo Dons, directeur en tevens eigenaar van STEHOUWER | STHMACHINES: “Ik was op zoek naar een flexibele dienstverlener, een zzp’er leek me te riskant en een groot ict-bedrijf te star en te ambtelijk. Ik informeerde bij collega-bedrijven naar hun ervaringen met automatiseerders. Toen hoorde ik over VANESSEN ICT. In eerste instantie wilden we met een andere partij in zee, maar VANESSEN ICT pakte alles zo adequaat op, dat we al snel onze voorkeur veranderden. De goede prijs-kwaliteit verhouding speelde ook mee natuurlijk. Het hele traject verliep uiterst soepel, VANESSEN ICT heeft zijn zaken op orde, zowel qua processen als qua personeel. We hadden een vaste contactpersoon, waardoor alles uitstekend verliep. Volgens mij zijn er niet veel bedrijven die alles zo goed voor elkaar hebben.”

Full service
“STEHOUWER | STHMACHINES is een relatief klein MKB bedrijf, we zijn niet groot genoeg voor een eigen ict-man. Daarom wilde ik alle onzekerheden afkopen, maar ik hikte tegen de kosten van een full service pakket aan. Ik ben echter heel blij dat we dat wel gedaan hebben, de investering is zeker de moeite waard, we zijn nu compleet ontzorgd. Als er iets is, bellen we en  lost VANESSEN ICT  dat direct goed op.”

Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op