A.Foeth BV

A.Foeth BV is gespecialiseerd in de koop en verkoop van gebruikte procesapparatuur voor de chemische, farmaceutische en levensmiddelen industrie in Europa en daarbuiten. De automatisering van het bedrijf was gedateerd.

‘Ik ben gewoon bij VANESSEN ICT binnengelopen’

Erik Saat, directeur en eigenaar van A. Foeth BV: “Toen ik het bedrijf eind 2016 overnam, trof ik een sterk verouderde automatisering aan. Ik wilde geen servers meer op het terrein en in de cloud werken. Van de bestaande leverancier had ik geen goede indruk, ik ging  dan ook op zoek naar een andere partij, eentje die ook goed advies kon geven en bovendien in de buurt zat. Dat was VANESSEN ICT, ik ben er gewoon naar binnengelopen toen ik bij mijn garage was en die er vlakbij ligt! Ik kreeg direct een prettige indruk van het bedrijf. Inmiddels zijn we een eind gevorderd, het is een continue proces. Dat komt omdat de bedrijfsvoering op zijn kop is gegaan, daarom doen we alles gefaseerd. Alle mail en de agenda’s zitten inmiddels in de cloud, er zijn een nieuwe firewall en een virusscanner geïnstalleerd en alle pc’s zijn van twee schermen voorzien. Ook de hardware heb ik bij VANESSEN in beheer gegeven, we hebben een onderhoudscontract afgesloten, dat bevalt prima. Telefonie via VOIP met integratie van de mobiels gaan we binnenkort regelen.”

Berlijn
“We hebben een vestiging in Berlijn, ook die pc’s zijn in beheer bij VANESSEN ICT. Ook handig: in de vergaderkamer hebben we een tv met camera en een  kleine pc, dat is heel prettig vergaderen met onze collega’s in Berlijn. Ik vind het belangrijk dat er fijne mensen werken bij VANESSEN ICT. Wij hebben contact met Thomas van de Berg. Die is eigenlijk van de binnendienst, maar omdat ik het contact met hem zo plezierig vond is hij mijn aanspreekpunt gebleven. Trouwens, ook met de mensen van de helpdesk werkt het prettig. VANESSEN ICT is precies wat je verwacht van een automatiseerder!”

Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op