KLANTEN AAN HET WOORD

Referenties

ICT niet moeilijker maken dan het is; dat is wat wij zeggen. Of wij dat ook naar behoren doen? Wie kunnen dat beter zeggen dan onze klanten? Graag laten wij hen daarom zelf aan het woord.

Jonker & Schut
A. Van de Ridder

Jonker & Schut

” We vinden het belangrijk dat onze ICT partner oprechte interesse heeft in ons bedrijf en zich betrokken voelt. Zo’n… Meer lezen »

Zorggroep Sirjon
E. van Luttikhuizen

Zorggroep Sirjon

‘’IT draag bij aan betere zorg’’ Zorggroep Sirjon is de aanbieder van gehandicaptenzorg en ouderenzorg voor reformatorisch Nederland. Onder de… Meer lezen »

STEHOUWER – STHMACHINES
Hayo Dons

STEHOUWER – STHMACHINES

STEHOUWER | STHMACHINES is dealer van voornamelijk landbouwmachines, het belangrijkste merk dat ze voeren is John Deere. De sterk verouderde… Meer lezen »

A.Foeth BV
Erik Saat

A.Foeth BV

A.Foeth BV is gespecialiseerd in de koop en verkoop van gebruikte procesapparatuur voor de chemische, farmaceutische en levensmiddelen industrie in… Meer lezen »

Top’s Edelgebak
Arjan Bras

Top’s Edelgebak

Top’s Edelgebak “Ze beloofden ons te ontzorgen en dat hebben ze waargemaakt!” Ze maken banket bij Top’s Edelgebak in Bilthoven… Meer lezen »

De Waal machinebouw
Marco de Waal

De Waal machinebouw

De Waal Machinebouw “Ik wil een netwerk hebben dat altijd draait” Een scheepslift tilt langzaam maar zeker een meer dan 100… Meer lezen »

Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op