ICT MET PLEZIER

Wij houden van ons vak, waarmee we ondernemers helpen succesvol te ondernemen.

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring op ICT-gebied weten wij wat onze klanten beweegt: hun business. Het is onze missie om hen daarbij te ondersteunen. Dat doen we met kennis van zaken en vooral met veel plezier. Omdat we elke dag opnieuw zien en ervaren hoe we het ondernemers mogelijk maken om te ondernemen. Door ICT niet moeilijker te maken dan het is. Door gewoon te doen waar we goed in zijn, of het nu gaat om systeembeheer, telefonie, de Cloud of security. Met ons team staan we dagelijks voor onze klanten klaar, van advies, implementatie tot non-stop ICT-beheer.

Onze visie

De digitale wereld verandert in een hoog tempo, waarbij organisaties zich voortdurend oriënteren op de inzet van digitale middelen. Deze digitale transformatie helpt hen om zich te onderscheiden op hun concurrentiepositie en/of het verbeteren van hun bedrijfsvoering. In onze visie hebben organisaties daarbij behoefte aan partnership, waarbij samenwerken en loyaliteit centraal staan.

Onze missie

Met een team van gepassioneerde vakmensen staan wij klaar om organisaties te helpen in digitale vraagstukken. Dit doen wij in een uitdagende werkomgeving om het beste te halen uit elkaar. Wij geloven in ons advies, implementeren veilige, innovatieve oplossingen en leveren betrouwbare services. Dit stelt organisaties in staat zich met vertrouwen te concentreren op hun ontwikkeling en groei.

Een visie & missie ontstaan niet zomaar, vanuit verschillende kernwaarden geven wij hier elke dag weer vorm aan.

Ondernemerschap

Met onze betrokkenheid en kennis van zaken, welke voortdurend middels training, opleiding en zelfontplooiing ontwikkeld, stellen wij ons graag op als partner. Partnership betekent in onze optiek dat wij in staat zijn om de impact van ons advies te realiseren. Wij zijn als professionals gedreven om initiatief te nemen, een belofte te doen en deze waar te maken. Wij zijn trots op wat er samen wordt bereikt en vieren dit graag.

Klantgericht

Betrokken tot onze klanten en door in te leven in hun organisatie, stellen wij ons zelf in staat hen gericht te helpen. In dit helpen staan de belangen van beide organisaties op een gezonde wijze centraal. Omdat wij het fijn vinden te helpen en gaan voor een lange termijn relatie, stellen wij klanttevredenheid en beleving boven processen.

Originaliteit

Het verlenen van dienstverlening is uniek in z’n soort door wie wij zijn. Medewerkers zijn zelfredzaam en zijn vrij om te acteren naar eigen inzicht. Daarin zetten zij door persoonlijke betrokkenheid een stapje extra.

Integriteit

Wij respecteren mensen ongeacht herkomst, religie of geaardheid. Dit betekent dat wij altijd gaan voor relatie waarbij er sprake is van vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Duurzaam

Wij geloven dat wij als mens verantwoording dragen om van betekenis voor elkaar te zijn. Wij streven naar vitaliteit op de werkvloer, stellen een percentage van onze winst beschikbaar aan goede doelen en kiezen bewust voor duurzame relaties met zowel medewerkers als klanten.

 

Onze oplossingen

Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op