Security

Wat als uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat komt te liggen? Hoeveel kans maken virussen en malware eigenlijk? Hoe veilig is uw netwerk? VANESSEN ICT ondersteunt met ICT-security.

U moet er niet aan denken dat derden uw netwerk binnendringen en aan de haal gaan met uw data. Of dat ze uw systemen platleggen en u het werken onmogelijk maken. Toch is de dreiging voor iedere organisatie reëel. Met de ICT-Security oplossingen van VANESSEN ICT worden risico’s continu geminimaliseerd en kunt u zorgeloos ondernemen.

Managed Security

De best denkbare oplossing om uw netwerk en gegevens te beveiligen
Het beschermen van uw ICT-middelen tegen virussen, malware, spam en dergelijke is van groot belang met het oog op de continuïteit van uw onderneming. Met Managed Security door VANESSEN ICT behoudt u de focus op uw kerntaken, terwijl wij waken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. Voor een vast bedrag per maand treffen wij een totaalpakket van maatregelen, inclusief virusscans op basis van steeds actuele software.

Meer weten? 0342 461695

Managed Firewall

Anti-malware en anti-virussoftware houden ongewenst bezoek buiten
Het beschermen van uw ICT-middelen tegen aanvallen vanaf het internet is van groot belang met het oog op de continuïteit. Met het installeren van een firewall bent u er nog niet. Beheer van deze firewall is minstens net zo belangrijk. Managed Firewall voorziet in de volledige behoefte om uw ICT-omgeving blijvend te beschermen tegen gevaren. Managed Firewall van VANESSEN ICT is een zorg minder en een kans meer!

Meer weten? 0342 461695

Veiligheidsscan

Wilt u weten waar de zwakke plekken in uw netwerk zitten?
Hoe goed is uw ICT-omgeving voorbereid op calamiteiten als een stroomstoring, brand of waterlast? Zijn uw netwerk en systemen voldoende beschermd tegen aanvallen van hackers? Omdat u zich geen onnodige risico’s kunt veroorloven, brengt VANESSEN ICT de sterke en zwakke punten voor u in kaart. Op basis van een uitvoerige veiligheidsscan adviseren wij u over noodzakelijke en wenselijke beveiligingsmaatregelen.

 

Meer weten? 0342 461695

Secure Authentication

Voor een goed beveiligde toegang tot uw bedrijfsnetwerk en gegevens
VANESSEN Managed Secure Authentication biedt veilige en zorgeloze toegang op afstand tot het bedrijfsnetwerk en kritische gegevens. Een krachtige mobiele beveiligingsoplossing die gebruikmaakt van twee-factor authenticatie en eenmalige wachtwoorden, die willekeurig worden gegenereerd, zodat die niet kunnen worden voorspeld of hergebruikt.

 

Meer weten? 0342 461695

Advies en training

Ook voor advies en training kunt u een beroep op ons doen. Wij helpen u graag.

  • Dagelijks zitten onze ICT-consultants bij ondernemers aan tafel om advies te geven.
  • Voor een antwoord op uw beveiligingsvragen zetten wij gespecialiseerde experts in.
  • We delen onze ICT-kennis graag in de vorm van relevante trainingen en workshops.
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op