Cloud

Toegang tot uw e-mail, bestanden en applicaties, waar en wanneer u maar wilt? Binnen de muren van uw kantoor, maar ook ver daarbuiten?

Als u nog sceptisch bent ten aanzien van de Cloud, brengen wij daar graag verandering in. Want de Cloud is niet vaag of onveilig. Het is juist een geweldige manier om altijd en overal online toegang te hebben tot uw agenda en bestanden. Zelfs uw financiële, administratieve en logistieke applicaties zijn in de Cloud te ontsluiten. VANESSEN ICT maakt u het werken graag makkelijker, met een slim kantoor bijvoorbeeld.

VOVI

Uw slimme kantoor is overal waar u internettoegang heeft
Met VOVI (Virtual Office)  beschikt u overal over uw e-mail, applicaties en bestanden. Of u nu op kantoor bent of thuis werkt. U maakt gebruik van de capaciteit van de servers van VANESSEN ICT, wat betekent dat uw data in Nederland blijft. Bij vragen of problemen staat onze helpdesk direct voor u klaar. VOVI biedt een brede basis om optimaal gebruik te kunnen maken van automatisering om zo flexibel, mobiel en met de zekerheid van VANESSEN ICT te kunnen ondernemen.

 

Meer weten? 0342 461695

Office 365

Effectiever samenwerken in een omgeving die de productiviteit prikkelt
Office 365 is een geïntegreerde oplossing die de productiviteit van uw organisatie verhoogt, rekening houdend met ieders eigen werkstijl. Met Office 365 is de vertrouwde kantooromgeving overal beschikbaar via laptop, tablet en smartphone. Tegenover de uitgebreide communicatiefaciliteiten staat een zeer hoog niveau van beveiliging. Als officieel Office 365 partner adviseert VANESSEN ICT u graag over de mogelijkheden.

 

Meer weten? 0342 461695

Secure File Sync

Altijd en overal veilig toegang tot uw data
Secure File Sync is een praktische oplossing om versleuteld opgeslagen data met elkaar te delen. U bepaalt wie er toegang heeft, met per persoon in te stellen rechten. De data is te benaderen en bewerken via laptop, tablet en smartphone. De automatische synchronisatie zorgt ervoor dat wijzigingen centraal worden opgeslagen. VANESSEN ICT richt uw Secure File Sync omgeving op maat voor u in.

 

Meer weten? 0342 461695

Cloud Back-up

De zekerheid van een back-up op een externe locatie
Het is altijd goed om een back-up van uw gegevens achter de hand te hebben, niet alleen lokaal maar ook extern. Daarmee bent u op het ergste voorbereid, zoals een brand. Met Cloud Back-up bewaart u uw belangrijkste data via een beveiligde online verbinding op externe servers van VANESSEN ICT. Wij waken niet alleen over de data, maar zorgen er ook voor dat u in geval nood snel weer aan de slag kunt gaan.

Meer weten? 0342 461695

Advies en training

Ook voor advies en training kunt u een beroep op ons doen.
Wij helpen u fluitend.

  • Dagelijks zitten onze ICT-consultants bij ondernemers aan tafel om advies te geven.
  • Voor een antwoord op uw beveiligingsvragen zetten wij gespecialiseerde experts in.
  • We delen onze ICT-kennis graag in de vorm van relevante trainingen en workshops.
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u fluitend

Neem contact op