Wij zijn gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510!

‹ Terug naar nieuwsoverzicht 20 augustus 2019

Cyberaanvallen zijn een van de grootste risico’s waarmee een organisatie te maken kan krijgen. Informatiebeveiliging is tegenwoordig dan ook een veelbesproken onderwerp. ISO 27001 is een internationale norm gericht op informatiebeveiliging en de NEN7510 Nederlandse norm en standaard gericht op informatiebeveiliging in de zorgsector.

Deze normen beschrijven een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie en kwaliteitscriteria gericht op informatiebeveiliging middels beveiligingsmaatregelingen van informatiesystemen en het borgen van de dienstverlening.

Als organisatie helpen deze certificeringen je om ook officieel aan te kunnen tonen dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op integere en adequate wijze zijn afgedekt.

Wij, als uw ICT partner, vinden dat we het aan onze klanten en onszelf verplicht zijn om het onderwerp informatiebeveiliging goed te regelen en zijn dan ook trots dat we middels deze certificeringen een officiële erkenning op onze kwaliteit kunnen bieden. Dit was natuurlijk niet gelukt zonder de medewerking van onze collega’s en externe ondersteuning van Corné de Keizer van SecVision.

 

Vergelijkbare berichten

 
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op

Onze Partners