VANESSEN ICT voor het vierde jaar op rij Platinum Partner van ESET Nederland

‹ Terug naar nieuwsoverzicht 17 mei 2019

Sliedrecht, 16 mei 2019 – VANESSEN ICT uit Barneveld heeft op 1 maart 2019 voor het vierde jaar op rij de status van ESET Platinum Partner behaald. VANESSEN ICT werd in 2015 voor het eerst partner van ESET Nederland en maakt sindsdien een transformatie door naar een speler die de markt als Managed Service Provider bedient.

“Onlangs zijn we (opnieuw) Platinum Partner geworden van ESET. Daar zijn we natuurlijk trots op, maar we zien dit ook echt als een gezamenlijk succes in onze samenwerking met ESET,” stelt VANESSEN ICT-directeur Gerard de Weerd. “We zien in de markt dat er steeds meer vraag is naar een abonnementsvorm voor een vaste vergoeding. Als Service Provider binnen het mkb helpen wij organisaties informatiebeveiliging adequaat in te vullen, in een abonnementsvorm. Dit doen we door gebruik te maken van het portfolio van ESET. We zien in ESET een enthousiaste, energieke partner, die zich op de juiste manier positioneert en specialiseert in oplossingen rondom informatiebeveiliging. Dit maakt dat ESET ons helpt om succesvol te zijn in wat we doen en dat is ICT niet moeilijker maken dan het is, maar beter. ICT laten wij voor onze klanten werken en dat op een veilige manier.”

De vernieuwde aanpak van VANESSEN sluit goed aan op de visie van ESET Nederland. “Sinds vorig jaar zien wij dat VANESSEN ICT hun focus echt verschuift naar het zijn van een volledige dienstverlener. Binnen deze transformatie zien wij bij hen ook sterk de wens om de klanten te voorzien van een hoger securitylevel,” aldus Ashley Schut, Solution Advisor Managed Service Provider. “Om dit te bereiken bieden zij het volledige ESET-portfolio, met aanvullend op de Endpoint Security ook tweefactorauthenticatie, encryptie en Security Services. Met de kennis die VANESSEN ICT bezit, zijn zij in staat om hiermee ook het grotere mkb en enterprises te bedienen. Met het verlengen van dit partnerschap blijven we samen in staat om Nederland weer een stukje veiliger te maken door middel van ons partnerkanaal.”

Over ESET

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awardsheeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke “in-the-wild” malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003. Ga voor meer informatie naar www.eset.nl

Vergelijkbare berichten

 
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op

Onze Partners