VANESSEN ICT Teamevent

‹ Terug naar nieuwsoverzicht 26 augustus 2019

Nog voordat alle zomervakanties begonnen zijn wij als team met elkaar op stap geweest! De reis ging naar Ter Heijde en na een avondje gezellig borrelen met elkaar werden de bedden opgezocht, de één wat eerder dan de ander.
De volgende ochtend verscheen iedereen op zijn/haar eigen tijd aan het ontbijt,  het verschil tussen ochtend en avondmensen was goed merkbaar.

Ondertussen werd er druk gespeculeerd over de invulling van het programma. Om de spanning erin te houden ontving een ieder een kaartje met de volgende locatie; Beachclub Breez.

Daar aangekomen werd het al snel duidelijk dat we in actie zouden moeten komen; bubble soccer, boogschieten, raften, klimtoren, kajakken en voor de mensen die liever met een drankje in hun hand naar het lachwekkende schouwspel van collega’s wilde kijken was er een workshop cocktails maken.

Waar in de ochtend er af en toe nog een buitje viel trok de lucht steeds verder open en sloten we de sportieve dag af met een BBQ onder een helder blauwe lucht en een stralende zon! De echte fanatiekelingen waagden zich nog aan een paar potjes beachvolleybal.

We hebben genoten!

 

Vergelijkbare berichten

 
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op

Onze Partners