Aangenaam, wij zijn VANESSEN ICT!

‹ Terug naar nieuwsoverzicht 18 juni 2019

Om met de deur in huis te vallen, deze blog online plaatsen is best een beetje spannend.

Dit keer geen product informatie, een mooi marketing verhaal over een samenwerking of een belangrijke update maar een blog over ons. Wij, de mensen achter de naam VANESSEN ICT. Wat drijft ons, wat is onze visie & missie? Wat zijn onze kernwaarden?

Allemaal vragen waar we in de afgelopen tijd met elkaar over nagedacht hebben en waarbij het uiteindelijk gelukt is om de uitkomsten ook op papier te krijgen. Dit resulteert in een visie & missie vanuit VANESSEN ICT en daarbij behorend welke kernwaarden ons beschrijven.

We delen deze dan ook met gepaste trots!

Onze visie

De digitale wereld verandert in heen hoog tempo, waarbij organisaties zich voortdurend oriënteren op de inzet van digitale middelen. Deze digitale transformatie helpt hen om zich te onderscheiden op hun concurrentiepositie en/of het verbeteren van hun bedrijfsvoering. In onze visie hebben organisaties daarbij behoefte aan partnership, waarbij samenwerken en loyaliteit centraal staan.

Onze missie

Met een team van gepassioneerde vakmensen staan wij klaar om organisaties te helpen in digitale vraagstukken. Dit doen wij in een uitdagende werkomgeving om het beste te halen uit elkaar. Wij geloven in ons advies, implementeren veilige, innovatieve oplossingen en leveren betrouwbare services. Dit stelt organisaties in staat zich met vertrouwen te concentreren op hun ontwikkeling groei.

Een visie & missie ontstaan niet zomaar, vanuit verschillende kernwaarden geven wij hier elke dag weer vorm aan.

Ondernemerschap

Met onze betrokkenheid en kennis van zaken, welke voortdurend middels training, opleiding en zelfontplooiing ontwikkeld, stellen wij ons graag op als partner. Partnership betekent in onze optiek dat wij in staat zijn om de impact van ons advies te realiseren. Wij zijn als professionals gedreven om initiatief te nemen, een belofte te doen en deze waar te maken. Wij zijn trots op wat er samen wordt bereikt en vieren dit graag.

Klantgericht

Betrokken tot onze klanten en door in te leven in hun organisatie, stellen wij ons zelf in staat hen gericht te helpen. In dit helpen staan de belangen van beide organisaties op een gezonde wijze centraal. Omdat wij het fijn vinden te helpen en gaan voor een lange termijn relatie, stellen wij klanttevredenheid en beleving boven processen.

Originaliteit

Het verlenen van dienstverlening is uniek in z’n soort door wie wij zijn. Medewerkers zijn zelfredzaam en zijn vrij om te acteren naar eigen inzicht. Daarin zetten zij door persoonlijke betrokkenheid een stapje extra.

Integriteit

Wij respecteren mensen ongeacht herkomst, religie of geaardheid. Dit betekent dat wij altijd gaan voor relatie waarbij er sprake is van vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Duurzaam

Wij geloven dat wij als mens verantwoording dragen om van betekenis voor elkaar te zijn. Wij streven naar vitaliteit op de werkvloer, stellen een percentage van onze winst beschikbaar aan goede doelen en kiezen bewust voor duurzame relaties met zowel medewerkers als klanten

Sommige dingen zijn makkelijker gezegd dan gedaan en dat realiseren we ons, met het op papier zetten hiervan, maar al te goed. Want hoe weet je nu wat je visie & missie is en heeft dat meerwaarde? En kernwaarden, hoe bepaal je deze? Kan je deze wel bepalen of is dat iets ‘wat gewoon zo is’? Moet je bepaalde, moeilijke, keuzes maken om deze te kunnen ontdekken? Allemaal relevante vragen!

Mocht je daarom eens verder willen praten over wat hier nu de waarde van is of zou kunnen zijn voor jouw organisatie, hoe we dit proces doorlopen en ervaren hebben? Bel of mail gerust, dan vertellen we je het eerlijke verhaal!

Vergelijkbare berichten

 
Wie zijn wij?

De mensen van VANESSEN ICT

Alle medewerkers

Meer weten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op

Onze Partners